Hoe tem je een draak 3 (NL) (2018)

Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak op. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

details

2GIMDb 7.510 104 minuten

kijk Hoe tem je een draak 3 (NL) online

Pathe Thuis
Hoe tem je een draak 3 (NL) poster van Hoe tem je een draak 3 (NL) cast & crew

kijkwijzer Hoe tem je een draak 3 (NL)

2G

IMDb Hoe tem je een draak 3 (NL)

IMDb 7.510

cast & crew Hoe tem je een draak 3 (NL)

regisseur

Dean DeBlois

stemmen

Patrick Martens en Terence Schreurs

distributeur

Universal Pictures International

details Hoe tem je een draak 3 (NL)

in première op

16-01-2019

genres

animatie, actie en avontuur

jaar

2018

taal

Nederlandse versie

speelduur

104 minuten

Hoe tem je een draak 3 (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Hoe tem je een draak 3 (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Hoe tem je een draak 3 (NL). Hier zie je waar en wanneer Hoe tem je een draak 3 (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Hoe tem je een draak 3 (NL) uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Hoe tem je een draak 3 (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Hoe tem je een draak 3 (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Hoe tem je een draak 3 (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Hoe tem je een draak 3 (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Hoe tem je een draak 3 (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Hoe tem je een draak 3 (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Hoe tem je een draak 3 (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Hoe tem je een draak 3 (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Hoe tem je een draak 3 (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Hoe tem je een draak 3 (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Hoe tem je een draak 3 (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Hoe tem je een draak 3 (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Hoe tem je een draak 3 (NL) en de regisseur van de film Hoe tem je een draak 3 (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.