Het offer (1986)

Aleksandr, een voormalig acteur en filosoof, richt zich tot God om alles wat hij lief heeft op te geven en zo een nucleaire oorlog te voorkomen.

details

4AIMDb 8.110 145 minuten
Het offer poster van Het offer cast & crew

kijkwijzer Het offer

4A

IMDb Het offer

IMDb 8.110

cast & crew Het offer

regisseur

Andrej Tarkovski

acteurs

Erland Josephson, Susan Fleetwood en Allan Edwall

distributeur

EYE Filmmuseum

details Het offer

in première op

19-09-2019

genre

drama

jaar

1986

speelduur

145 minuten

Deze week zijn er voor Het offer geen voorstellingen in Den Haag

Het offer draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Het offer.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Het offer. Hier zie je waar en wanneer Het offer in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Het offer uit 1986 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Het offer wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Het offer draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Het offer wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Het offer draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Het offer staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Het offer wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Het offer!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Het offer, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Het offer kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Het offer verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Het offer. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Het offer wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Het offer en de regisseur van de film Het offer worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.