Helmut Newton: The Bad And The Beautiful (2020)

Documentaire over fotograaf Helmut Newton, vanaf zijn kinderjaren in het onbegrensde Berlijn tot aan zijn artistieke hoogtijdagen in Frankrijk. Het onderzoeken van de vrouwelijke vormen werd zijn signatuur en maakte hem onsterfelijk tot op de dag van vandaag. Zijn unieke en provocerende portretten, waarin vrouwen altijd de drijvende kracht waren, werpen nog steeds vragen op: zette hij hen neer als krachtige subjecten, of waren zij vooral het geseksualiseerde object van zijn mannelijke blik?

details

1TIMDb 7.010 93 minuten

recensies Helmut Newton: The Bad And The Beautiful

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Helmut Newton: The Bad And The Beautiful online

Pathe Thuis
Helmut Newton: The Bad And The Beautiful poster van Helmut Newton: The Bad And The Beautiful cast & crew

kijkwijzer Helmut Newton: The Bad And The Beautiful

1T

IMDb Helmut Newton: The Bad And The Beautiful

IMDb 7.010

cast & crew Helmut Newton: The Bad And The Beautiful

regisseur

Gero von Boehm

acteurs

Helmut Newton, Charlotte Rampling, Grace Jones, Isabella Rossellini, Anna Wintour en Claudia Schiffer

distributeur

The Searchers

details Helmut Newton: The Bad And The Beautiful

in première op

10-09-2020

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

93 minuten

Helmut Newton: The Bad And The Beautiful draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Helmut Newton: The Bad And The Beautiful.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Helmut Newton: The Bad And The Beautiful. Hier zie je waar en wanneer Helmut Newton: The Bad And The Beautiful in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Helmut Newton: The Bad And The Beautiful uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Helmut Newton: The Bad And The Beautiful wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Helmut Newton: The Bad And The Beautiful draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Helmut Newton: The Bad And The Beautiful wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Helmut Newton: The Bad And The Beautiful draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Helmut Newton: The Bad And The Beautiful staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Helmut Newton: The Bad And The Beautiful wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Helmut Newton: The Bad And The Beautiful!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Helmut Newton: The Bad And The Beautiful, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Helmut Newton: The Bad And The Beautiful kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Helmut Newton: The Bad And The Beautiful verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Helmut Newton: The Bad And The Beautiful. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Helmut Newton: The Bad And The Beautiful wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Helmut Newton: The Bad And The Beautiful en de regisseur van de film Helmut Newton: The Bad And The Beautiful worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.