Grimm re-edit (2019)

Een armlastige man laat zijn zoon Jacob en dochter Marie in het bos achter. Een briefje van hun moeder sommeert hen naar een oom in Spanje te gaan. Eenmaal in Spanje wordt Marie verliefd op een rijke chirurg die samenwoont met zijn zwijgzame zus. Voor Jacob is geen plaats meer.

details

4GTIMDb 6.310 90 minuten

recensies Grimm re-edit

De Volkskrant
Grimm re-edit poster van Grimm re-edit cast & crew

kijkwijzer Grimm re-edit

4GT

IMDb Grimm re-edit

IMDb 6.310

cast & crew Grimm re-edit

regisseur

Alex van Warmerdam

acteurs

Jacob Derwig, Carmelo Gómez, Halina Reijn, Elvira Mínguez en Annet Malherbe

distributeur

Cinéart Nederland

details Grimm re-edit

in première op

10-10-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

90 minuten

Grimm re-edit draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Grimm re-edit.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Grimm re-edit. Hier zie je waar en wanneer Grimm re-edit in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Grimm re-edit uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Grimm re-edit wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Grimm re-edit draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Grimm re-edit wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Grimm re-edit draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Grimm re-edit staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Grimm re-edit wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Grimm re-edit!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Grimm re-edit, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Grimm re-edit kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Grimm re-edit verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Grimm re-edit. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Grimm re-edit wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Grimm re-edit en de regisseur van de film Grimm re-edit worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.