Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Gremlins (1984)

Voor kerstmis krijgt Billy van zijn vader een klein huisdiertje, de Mogwai. De verkoper liet weten dat er drie belangrijke regels zijn. De Mogwai mag niet nat worden, mag niet worden blootgesteld aan fel licht en mag nooit eten na middernacht.

details

IMDb 7.310 106 minuten
Gremlins poster van Gremlins cast & crew

IMDb Gremlins

IMDb 7.310

cast & crew Gremlins

regisseur

Joe Dante

acteurs

Hoyt Axton, John Louie, Keye Luke, Don Steele, Susan Burgess, Scott Brady, Arnie Moore, Corey Feldman, Harry Carey Jr., Zach Galligan, Dick Miller, Phoebe Cates, Polly Holliday, Donald Elson, Belinda Balaski, Danny Llewelyn, Edward Andrews, Judge Reinhold, Lois Foraker, Chuck Jones, Kenny Davis, Frances Lee McCain, Glynn Turman, Nicky Katt, Tracy Wells, John C. Becher, Gwen Willson, Jackie Joseph, Jonathan Banks, Joe Brooks, James MacKrell, Frank Welker, Howie Mandel, Fred Newman, Mark Dodson, Michael Winslow, Peter Cullen, Bob Bergen, Michael Sheehan, Bob Holt, Mushroom, Paul Acerno, Edward Arnold, Frank Baxter, Adam Bean, Karen Bean, Tom Bergeron, Richard Carlson, Jerry Goldsmith, Bob Harks, Brad Kesten, Marvin Miller, Phil Proctor, Dean Rader-Duval, Robby the Robot, William Schallert, Steven Spielberg en Kenneth Tobey

details Gremlins

jaar

1984

speelduur

106 minuten

Gremlins draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Gremlins.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Gremlins. Hier zie je waar en wanneer Gremlins in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Gremlins uit 1984 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Gremlins wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Gremlins draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Gremlins wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Gremlins draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Gremlins staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Gremlins wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Gremlins!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Gremlins, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Gremlins kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Gremlins verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Gremlins. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Gremlins wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Gremlins en de regisseur van de film Gremlins worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.