Gli indifferenti (2020)

Na de dood van haar man staat Mary aan de rand van de financiële afgrond. Haar nieuwe vriend Leo lijkt de helpende hand te bieden door de kapitale villa van het gezin over te willen kopen. Michele vertrouwt Leo niet maar Carla laat zich net als haar moeder door Leo inpalmen. Dat loopt uit de hand. Een gebrek aan moraal en overdaad aan jaloezie ontwricht het gezin.

details

4GDHIMDb 5.210 81 minuten

recensies Gli indifferenti

De Filmkrant

kijk Gli indifferenti online

Picl Vitamine Cineville Pathe Thuis
Gli indifferenti poster van Gli indifferenti cast & crew

kijkwijzer Gli indifferenti

4GDH

IMDb Gli indifferenti

IMDb 5.210

cast & crew Gli indifferenti

regisseur

Leonardo Guerra Seràgnoli

acteurs

Edoardo Pesce, Valeria BruniTedeschi en Beatrice Grannò

distributeur

Cinéart Nederland

details Gli indifferenti

in première op

06-05-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

81 minuten

Gli indifferenti draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Gli indifferenti.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Gli indifferenti. Hier zie je waar en wanneer Gli indifferenti in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Gli indifferenti uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Gli indifferenti wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Gli indifferenti draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Gli indifferenti wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Gli indifferenti draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Gli indifferenti staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Gli indifferenti wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Gli indifferenti!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Gli indifferenti, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Gli indifferenti kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Gli indifferenti verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Gli indifferenti. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Gli indifferenti wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Gli indifferenti en de regisseur van de film Gli indifferenti worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.