Funan (2018)

Ten tijde van de Rode Khmer revolutie vecht een Cambodjaanse moeder voor haar leven en dat van haar zoon. Kinderen worden van hun ouders gescheiden. Vader en moeder en de rest van de familie belanden samen in een kamp. Ze proberen de gruwelen van het kamp te ontvluchten om zo de zoektocht naar hun kind te starten.

details

3GIMDb 6.810 84 minuten

recensies Funan

De Filmkrant De Volkskrant
Funan poster van Funan cast & crew

kijkwijzer Funan

3G

IMDb Funan

IMDb 6.810

cast & crew Funan

regisseur

Denis Do

stemmen

François Baldassare en Bérénice Bejo

distributeur

Cinemien

details Funan

in première op

11-07-2019

genre

animatie

jaar

2018

speelduur

84 minuten

Funan draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Funan.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Funan. Hier zie je waar en wanneer Funan in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Funan uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Funan wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Funan draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Funan wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Funan draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Funan staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Funan wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Funan!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Funan, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Funan kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Funan verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Funan. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Funan wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Funan en de regisseur van de film Funan worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.