Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Farewell Paradise (2019)

Documentaire; een gelukkig gezin met vier meisjes geboren op de Bahama’s in de jaren ’60 belandt in een koud, regelzuchtig Zwitserland. Het gaat zo plotseling dat de vier meisjes bij gebrek aan een huis en geld, verdeeld worden over pleeggezinnen.

details

1IMDb 7.110 93 minuten

recensies Farewell Paradise

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Farewell Paradise online

Picl
Farewell Paradise poster van Farewell Paradise cast & crew

kijkwijzer Farewell Paradise

1

IMDb Farewell Paradise

IMDb 7.110

cast & crew Farewell Paradise

regisseur

Sonja Wyss

distributeur

Periscoop Film

details Farewell Paradise

in première op

29-10-2020

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

93 minuten

Farewell Paradise draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Farewell Paradise.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Farewell Paradise. Hier zie je waar en wanneer Farewell Paradise in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Farewell Paradise uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Farewell Paradise wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Farewell Paradise draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Farewell Paradise wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Farewell Paradise draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Farewell Paradise staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Farewell Paradise wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Farewell Paradise!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Farewell Paradise, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Farewell Paradise kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Farewell Paradise verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Farewell Paradise. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Farewell Paradise wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Farewell Paradise en de regisseur van de film Farewell Paradise worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.