Everything – The Real Thing Story (2019)

Documentaire over hoe Groot-Brittannië in de jaren ’70 werd verdeeld door raciale spanningen, terwijl tegelijkertijd de zwarte band The Real Thing een nummer 1-hit scoorde. De vier bandleden uit Liverpool vertellen hun verhaal: van de gevaarlijke straten van Toxteth tot de spotlights van New York als de baanbrekende miljoenenverkopende soul en funk band van Groot-Brittannië.

details

6IMDb 7.610 94 minuten

recensies Everything – The Real Thing Story

De Filmkrant Trouw NRC

kijk Everything – The Real Thing Story online

Picl
Everything – The Real Thing Story poster van Everything – The Real Thing Story cast & crew

kijkwijzer Everything – The Real Thing Story

6

IMDb Everything – The Real Thing Story

IMDb 7.610

cast & crew Everything – The Real Thing Story

regisseur

Simon Sheridan

acteurs

Eddie Amoo, Chris Amoo, Dave Smith, Billy Ocean, Kim Wilde, Jeff Wayne en David Essex

distributeur

Pink Moon BV

details Everything – The Real Thing Story

in première op

29-10-2020

genres

documentaire, muziek en biografisch

jaar

2019

speelduur

94 minuten

Everything – The Real Thing Story draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Everything – The Real Thing Story.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Everything – The Real Thing Story. Hier zie je waar en wanneer Everything – The Real Thing Story in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Everything – The Real Thing Story uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Everything – The Real Thing Story wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Everything – The Real Thing Story draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Everything – The Real Thing Story wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Everything – The Real Thing Story draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Everything – The Real Thing Story staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Everything – The Real Thing Story wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Everything – The Real Thing Story!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Everything – The Real Thing Story, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Everything – The Real Thing Story kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Everything – The Real Thing Story verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Everything – The Real Thing Story. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Everything – The Real Thing Story wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Everything – The Real Thing Story en de regisseur van de film Everything – The Real Thing Story worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.