Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Elephants Up Close (2019)

Documentaire over de levens van de grootste zoogdieren op aarde: olifanten. Olifanten zijn gevoelig, behulpzaam en zachtaardig, maar hoe vinden zij feilloos waterbronnen? Hoe communiceren ze met elkaar? En waarom verzamelen honderden olifanten zich tegelijk op sommige plaatsen? De Afrikaanse olifanten zijn veel intelligenter dan dat we ooit dachten. Wat weten we eigenlijk echt van hen?

details

1IMDb 50 minuten
Elephants Up Close poster van Elephants Up Close cast & crew

kijkwijzer Elephants Up Close

1

IMDb Elephants Up Close

IMDb

cast & crew Elephants Up Close

regisseurs

Jens Westphalen en Thoralf Grospitz

distributeur

M&N Film Distribution

details Elephants Up Close

in première op

02-07-2020

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

50 minuten

Elephants Up Close draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Elephants Up Close.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Elephants Up Close. Hier zie je waar en wanneer Elephants Up Close in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Elephants Up Close uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Elephants Up Close wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Elephants Up Close draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Elephants Up Close wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Elephants Up Close draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Elephants Up Close staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Elephants Up Close wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Elephants Up Close!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Elephants Up Close, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Elephants Up Close kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Elephants Up Close verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Elephants Up Close. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Elephants Up Close wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Elephants Up Close en de regisseur van de film Elephants Up Close worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.