Devil's Pie - D'Angelo (2019)

Documentaire over soulmuzikant D’Angelo tijdens de tournee van zijn album Black Messiah. De muzikant ging de jaren ervoor door een moeilijke periode waardoor hij ruim een decennium uit het publieke oog verdween. In die tijd raakte hij in een spirituele crisis door zijn status als superster, wat zich uitte in meerdere tragedies en keerpunten in zijn leven.

details

1TIMDb 7.510 84 minuten

recensies Devil's Pie - D'Angelo

De Filmkrant De Volkskrant
Devil's Pie - D'Angelo poster van Devil's Pie - D'Angelo cast & crew

kijkwijzer Devil's Pie - D'Angelo

1T

IMDb Devil's Pie - D'Angelo

IMDb 7.510

cast & crew Devil's Pie - D'Angelo

regisseur

Carine Bijlsma

acteur

D'Angelo

distributeur

Amstelfilm

details Devil's Pie - D'Angelo

in première op

16-05-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

84 minuten

Devil's Pie - D'Angelo draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Devil's Pie - D'Angelo.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Devil's Pie - D'Angelo. Hier zie je waar en wanneer Devil's Pie - D'Angelo in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Devil's Pie - D'Angelo uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Devil's Pie - D'Angelo wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Devil's Pie - D'Angelo draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Devil's Pie - D'Angelo wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Devil's Pie - D'Angelo draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Devil's Pie - D'Angelo staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Devil's Pie - D'Angelo wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Devil's Pie - D'Angelo!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Devil's Pie - D'Angelo, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Devil's Pie - D'Angelo kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Devil's Pie - D'Angelo verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Devil's Pie - D'Angelo. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Devil's Pie - D'Angelo wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Devil's Pie - D'Angelo en de regisseur van de film Devil's Pie - D'Angelo worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.