De Vogelwachter (2020)

De vogelwachter woont al bijna een halve eeuw moederziel alleen en zielsgelukkig op een afgelegen eiland. Op een dag krijgt hij bericht dat zijn post wordt opgeheven. Aan zijn gelukkige bestaan in en met de natuur komt abrupt een einde. De afgedankte vogelwachter weigert echter te gaan en trekt op geheel eigen wijze ten strijde.

details

1IMDb 6.910 89 minuten

recensies De Vogelwachter

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
De Vogelwachter poster van De Vogelwachter cast & crew

kijkwijzer De Vogelwachter

1

IMDb De Vogelwachter

IMDb 6.910

cast & crew De Vogelwachter

regisseur

Threes Anna

acteurs

Freek de Jonge, Quiah Shilue, Sophie van Winden en Nick Golterman

distributeur

September Film Distribution

details De Vogelwachter

in première op

19-11-2020

genres

drama en komedie

jaar

2020

speelduur

89 minuten

Cinerama

Cinerama

vandaag wo 12:15
18:30
morgen do 14:10
18:30
vrijdag vr 14:10
18:30
zaterdag za ...
zondag zo 18:30
maandag ma 14:10
dinsdag di 14:10
LantarenVenster

LantarenVenster

vandaag wo 14:00
18:45
morgen do 11:30
21:15
vrijdag vr 11:30
zaterdag za 11:30
21:15
zondag zo 11:40
21:15
maandag ma 11:30
21:15
dinsdag di 11:30

Dit is de bioscoopagenda van de film De Vogelwachter.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Vogelwachter. Hier zie je waar en wanneer De Vogelwachter in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Vogelwachter uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Vogelwachter wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Vogelwachter draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Vogelwachter wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Groningen, Nijmegen, Arnhem, Drachten, Deventer, Amersfoort, Hoorn, Maastricht, Alkmaar, Haarlem, Hilversum, Dordrecht, Helmond, Zwolle, Wageningen, Zaandam, Zevenaar, Woerden, Sneek, Bussum, Amstelveen, Castricum, Den Helder, Almelo, Kampen, Hengelo, Heerlen, Meppel en Zierikzee

De film De Vogelwachter draait in deze bioscopen: AnnexCinema, Cinecenter, Cinema Amstelveen, Cinema Oostereiland, Cinerama, CineSneek, Corso Theater, De Bios Drachten, De Cacaofabriek, De Fabriek, De Lieve Vrouw, EYE, Filmhuis Alkmaar, Filmhuis Bussum, Filmhuis De Keizer, Filmhuis De Spiegel, Filmhuis Den Haag, Filmschuur, Filmtheater Hilversum, Filmtheater Zierikzee, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Fraterhuis, Heerenstraat Theater, Het Ketelhuis, Kijkhuis, Kinepolis Den Helder, Kinepolis Jaarbeurs, LantarenVenster, Louis Hartlooper Complex, Lumière, LUX, Luxor Theater, Movie Unlimited Almelo, Movie Unlimited Hengelo, Movie Unlimited Kampen, Movie Unlimited Zevenaar, Natlab, Pathé City, Pathé Tuschinski, Springhaver en The Movies

De recensies van de film De Vogelwachter staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film De Vogelwachter wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Vogelwachter!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Vogelwachter, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Vogelwachter kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Vogelwachter verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Vogelwachter. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Vogelwachter wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Vogelwachter en de regisseur van de film De Vogelwachter worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.