De Vogelwachter (2020)

De vogelwachter woont al bijna een halve eeuw moederziel alleen en zielsgelukkig op een afgelegen eiland. Op een dag krijgt hij bericht dat zijn post wordt opgeheven. Aan zijn gelukkige bestaan in en met de natuur komt abrupt een einde. De afgedankte vogelwachter weigert echter te gaan en trekt op geheel eigen wijze ten strijde.

details

1IMDb 7.010 89 minuten

recensies De Vogelwachter

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk De Vogelwachter online

Pathe Thuis
De Vogelwachter poster van De Vogelwachter cast & crew

kijkwijzer De Vogelwachter

1

IMDb De Vogelwachter

IMDb 7.010

cast & crew De Vogelwachter

regisseur

Threes Anna

acteurs

Freek de Jonge, Quiah Shilue, Sophie van Winden en Nick Golterman

distributeur

September Film Distribution

details De Vogelwachter

in première op

19-11-2020

genres

drama en komedie

jaar

2020

speelduur

89 minuten

De Vogelwachter draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De Vogelwachter.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Vogelwachter. Hier zie je waar en wanneer De Vogelwachter in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Vogelwachter uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Vogelwachter wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Vogelwachter draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Vogelwachter wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De Vogelwachter draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De Vogelwachter staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film De Vogelwachter wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Vogelwachter!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Vogelwachter, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Vogelwachter kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Vogelwachter verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Vogelwachter. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Vogelwachter wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Vogelwachter en de regisseur van de film De Vogelwachter worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.