De Croods 2: Een nieuw begin (2020)

Trailer van De Croods 2: Een nieuw beginhttps://img.youtube.com/vi/ZDLPyTph1E8/0.jpg2021-09-28T15:19:26+02:00Trailer van De Croods 2: Een nieuw begin

In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten de Croods op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie woont: de Betermans. Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen, zijn ze een stuk verder in de evolutie dan de Croods. Wanneer ze de Croods vragen om als eerste gasten in hun weelderige onderkomen te verblijven, ontstaan er al snel irritaties tussen de twee families.

The Croods: A New Age is het vervolg op The Croods.

details De Croods 2: Een nieuw begin

2GAIMDb 7.01033080 95 minuten
De Croods 2: Een nieuw begin poster van De Croods 2: Een nieuw begin cast & crew

kijkwijzer De Croods 2: Een nieuw begin

2GA

IMDb De Croods 2: Een nieuw begin

IMDb 7.01033080

cast & crew De Croods 2: Een nieuw begin

regisseur

Joel Crawford

stemmen

Gijs Naber, Thekla Reuten, Emma Heesters, Matteo van der Grijn, Saar van Koningsberger, Waldemar Torenstra, Sanne Wallis de Vries, Tim Knol, Paula Majoor en Saar Koningsberger

distributeur

Universal Pictures International

details De Croods 2: Een nieuw begin

in première op

30-06-2021

genres

animatie, komedie en familiefilm

jaar

2020

speelduur

95 minuten

Deze week zijn er voor De Croods 2: Een nieuw begin geen voorstellingen in Castricum

Dit is de bioscoopagenda van de film De Croods 2: Een nieuw begin.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Croods 2: Een nieuw begin. Hier zie je waar en wanneer De Croods 2: Een nieuw begin in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Croods 2: Een nieuw begin uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Croods 2: Een nieuw begin wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Croods 2: Een nieuw begin draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Croods 2: Een nieuw begin wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amersfoort, Tilburg, Harderwijk, Arnhem, Amsterdam, Veghel, Rotterdam, Den Haag, Roosendaal, Den Bosch, Haarlem, Delft, Bergen op Zoom, Terneuzen, Schiedam, Leiden, Alkmaar, Kerkrade, Vlissingen, Drachten, Venray, Eindhoven, Utrecht, Etten-Leur, Hoofddorp, Apeldoorn, Doetinchem, Spijkenisse, Gorinchem, Hilversum, Zwolle, Hoogeveen, Nijmegen, Houten, Vlaardingen, Woerden, Wageningen, Beuningen, Leeuwarden, Veldhoven, Meppel, Hengelo, Reuver, Leidschendam, Heerhugowaard, Weert, Malden, Uden en Maastricht

De film De Croods 2: Een nieuw begin draait in deze bioscopen: AnnexCinema, Bioscoop van Heemstrabaan, Cine Twins, Cine-Service, CineCity, CineCity, CineLounge, Cinema Gold, Cinema Kiek in de Pot, Cinerama, City Roosendaal, De Bios Drachten, Gotcha! Cinema, Heerenstraat Theater, Het Ketelhuis, Industry Bioscoop, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Leidschendam, Kinepolis Spijkenisse, Kok CinemaXX, Lido, Luxor Theater, Luxor Theater Venray, Movie Unlimited Hengelo, Pathé Amersfoort, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé de Kuip, Pathé Delft, Pathé Euroscoop Schiedam, Pathé Euroscoop Tilburg, Pathé Haarlem, Pathé Maastricht, Pathé Scheveningen, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Zwolle, Service Bioscoop Luxor, Take Ten, Tivoli en Cinema Leeuwarden, Vue Alkmaar, Vue Amersfoort, Vue Apeldoorn, Vue Den Bosch, Vue Doetinchem, Vue Eindhoven, Vue Gorinchem, Vue Heerhugowaard, Vue Hilversum, Vue Hoogeveen, Vue Kerkrade, Vue Nijmegen Walstraat en Vue Vlaardingen

De recensies van de film De Croods 2: Een nieuw begin staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film De Croods 2: Een nieuw begin wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Croods 2: Een nieuw begin!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Croods 2: Een nieuw begin, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Croods 2: Een nieuw begin kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Croods 2: Een nieuw begin verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Croods 2: Een nieuw begin. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Croods 2: Een nieuw begin wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Croods 2: Een nieuw begin en de regisseur van de film De Croods 2: Een nieuw begin worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.