The Croods (NL) (2013)

Trailer van The Croods (NL)https://img.youtube.com/vi/pfcUeE_iBYc/0.jpg2021-08-30T03:29:14+02:00Trailer van The Croods (NL)

De allereerste familie uit de prehistorie woont in een grot. Wanneer deze grot wordt verwoest, kunnen de gezinsleden niet anders dan op ontdekkingsreis gaan. Reizend door een spectaculair landschap, maken de Croods kennis met een heel nieuwe wereld.

details The Croods (NL)

1IMDb 7.210201665 99 minuten

kijk The Croods (NL) online

Pathe Thuis
The Croods (NL) poster van The Croods (NL) cast & crew

kijkwijzer The Croods (NL)

1

IMDb The Croods (NL)

IMDb 7.210201665

cast & crew The Croods (NL)

regisseurs

Kirk De Micco en Chris Sanders

stemmen

Waldemar Torenstra, Matteo van der Grijn, Sanne Wallis de Vries, Saar Koningsberger, Tim Knol en Paula Majoor

scenario

en

producent

DreamWorks Animation

distributeur

20th Century Fox (via Warner Bros. Pictures International)

details The Croods (NL)

in première op

26-03-2013

genre

animatie

jaar

2013

taal

Nederlandse versie

speelduur

99 minuten

The Croods (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Croods (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Croods (NL). Hier zie je waar en wanneer The Croods (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Croods (NL) uit 2013 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Croods (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Croods (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Croods (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Croods (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Croods (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Croods (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Croods (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Croods (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Croods (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Croods (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Croods (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Croods (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Croods (NL) en de regisseur van de film The Croods (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.