Cool Hand Luke (1967)

Luke Jackson wordt na het vernielen van parkeermeters veroordeeld tot twee jaar dwangarbeid. Zijn taak is onkruid te wieden en greppels graven onder een brandende zon. In tegenstelling tot de andere nieuwelingen blijft Luke kalm. Dragline, de aanvoerder van een groepje gevangenen, vreest voor zijn aanzien, want Luke wint het respect van de anderen.

details

IMDb 8.110 127 minuten
Cool Hand Luke poster van Cool Hand Luke cast & crew

IMDb Cool Hand Luke

IMDb 8.110

cast & crew Cool Hand Luke

regisseur

Stuart Rosenberg

acteurs

Paul Newman, George Kennedy, J.D. Cannon, Lou Antonio, Robert Drivas, Strother Martin, Jo Van Fleet, Clifton James, Morgan Woodward, Luke Askew, Marc Cavell, Richard Davalos, Robert Donner, Warren Finnerty, Dennis Hopper, John McLiam, Wayne Rogers, Harry Dean Stanton, Charles Tyner, Ralph Waite, Anthony Zerbe, Buck Kartalian, Joy Harmon, Joe Don Baker, James Bradley Jr., James Gammon, Norman Goodwins, Chuck Hicks, Rance Howard, James Jeter, Kim Kahana, Robert Luster, Donn Pearce, John Pearce, Cyril 'Chips' Robinson, Eddie Rosson en Rush Williams

details Cool Hand Luke

jaar

1967

speelduur

127 minuten

Cool Hand Luke draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Cool Hand Luke.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Cool Hand Luke. Hier zie je waar en wanneer Cool Hand Luke in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Cool Hand Luke uit 1967 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Cool Hand Luke wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Cool Hand Luke draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Cool Hand Luke wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Cool Hand Luke draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Cool Hand Luke staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Cool Hand Luke wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Cool Hand Luke!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Cool Hand Luke, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Cool Hand Luke kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Cool Hand Luke verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Cool Hand Luke. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Cool Hand Luke wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Cool Hand Luke en de regisseur van de film Cool Hand Luke worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.