Coco (NL) (2017)

De twaalfjarige Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in het prachtige en kleurrijke Dodenrijk. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken.

details

2AIMDb 8.410 105 minuten

recensies Coco (NL)

De Volkskrant Het Parool

kijk Coco (NL) online

Pathe Thuis
Coco (NL) poster van Coco (NL) cast & crew

kijkwijzer Coco (NL)

2A

IMDb Coco (NL)

IMDb 8.410

cast & crew Coco (NL)

regisseur

Lee Unkrich

stemmen

Wiebe Pier Cnossen, Thijs Overpelt, Ilse Warringa, Ara Alici, Marloes van der Heuvel, Klaas van Kruistem en Saskia Weerstand

distributeur

The Walt Disney Company Benelux

details Coco (NL)

in première op

29-11-2017

genres

animatie, komedie, avontuur en familiefilm

jaar

2017

taal

Nederlandse versie

speelduur

105 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Coco (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Coco (NL). Hier zie je waar en wanneer Coco (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Coco (NL) uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Coco (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Coco (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Coco (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam en Den Haag

De film Coco (NL) draait in deze bioscopen: Pathé de Kuip en Pathé Spuimarkt

De recensies van de film Coco (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Het Parool. Ook de IMDB score/rating van de film Coco (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Coco (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Coco (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Coco (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Coco (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Coco (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Coco (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Coco (NL) en de regisseur van de film Coco (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.