Chungking Express (1994)

Trailer van Chungking Expresshttps://img.youtube.com/vi/UMLPqgDsBhk/0.jpg2021-09-20T15:09:13+02:00Trailer van Chungking Express

Twee politieagenten gaan gebukt onder de liefde. Van agent 223 is de relatie met zijn vriendin verbroken. Agent 663 praat tegen zijn meubels, nadat zijn relatie met een stewardess beeindigd is.

details Chungking Express

4GATIMDb 8.11071401 102 minuten

kijk Chungking Express online

Pathe Thuis
Chungking Express poster van Chungking Express cast & crew

kijkwijzer Chungking Express

4GAT

IMDb Chungking Express

IMDb 8.11071401

cast & crew Chungking Express

regisseur

Wong Kar Wai

acteurs

Takeshi Kaneshiro, Brigitte Lin en Tony Leung Chiu Wai

distributeur

EYE Filmmuseum

details Chungking Express

in première op

10-06-2021

genres

komedie, crime en drama

jaar

1994

speelduur

102 minuten

Deze week zijn er voor Chungking Express geen voorstellingen in Rotterdam

Dit is de bioscoopagenda van de film Chungking Express.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Chungking Express. Hier zie je waar en wanneer Chungking Express in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Chungking Express uit 1994 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Chungking Express wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Chungking Express draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Chungking Express wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam en Arnhem

De film Chungking Express draait in deze bioscopen: EYE, Focus Filmtheater Arnhem en LAB111

De recensies van de film Chungking Express staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Chungking Express wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Chungking Express!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Chungking Express, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Chungking Express kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Chungking Express verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Chungking Express. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Chungking Express wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Chungking Express en de regisseur van de film Chungking Express worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.