Captain Marvel (2019)

Terwijl er een galactische oorlog uitbreekt tussen twee buitenaardse rassen, die de aarde bereiken, bevindt Carol Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin dit geweld.

details

4GIMDb 6.910 124 minuten

recensies Captain Marvel

De Volkskrant De Groene Amsterdammer

kijk Captain Marvel online

Pathe Thuis
Captain Marvel poster van Captain Marvel cast & crew

kijkwijzer Captain Marvel

4G

IMDb Captain Marvel

IMDb 6.910

cast & crew Captain Marvel

regisseurs

Anna Boden en Ryan Fleck

acteurs

Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou en Lee Pace

producent

Kevin Feige

distributeur

The Walt Disney Company Benelux

details Captain Marvel

in première op

06-03-2019

genres

actie en avontuur

jaar

2019

speelduur

124 minuten

Deze week zijn er voor Captain Marvel geen voorstellingen in Amersfoort

Captain Marvel draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Captain Marvel.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Captain Marvel. Hier zie je waar en wanneer Captain Marvel in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Captain Marvel uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Captain Marvel wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Captain Marvel draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Captain Marvel wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Captain Marvel draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Captain Marvel staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en De Groene Amsterdammer. Ook de IMDB score/rating van de film Captain Marvel wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Captain Marvel!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Captain Marvel, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Captain Marvel kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Captain Marvel verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Captain Marvel. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Captain Marvel wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Captain Marvel en de regisseur van de film Captain Marvel worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.