Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! (2019)

Buurman & Buurman bakken pannenkoeken, ze proberen de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en ze experimenteren met een zelfgemaakte vliegmachine.

details

1IMDb 6.310 57 minuten

recensies Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

De Volkskrant
Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! poster van Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! cast & crew

kijkwijzer Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

1

IMDb Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

IMDb 6.310

cast & crew Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

regisseur

Marek Beneš

stemmen

Siem van Leeuwen en Kees Prins

producenten

Tomas Eiselt en Eric de Groot

distributeur

Just Film Distribution

details Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

in première op

21-11-2019

genres

kinderfilm en familiefilm

jaar

2019

speelduur

57 minuten

Het Ketelhuis

Het Ketelhuis

vandaag vr 11:00
morgen za 11:00
zondag zo 11:00
maandag ma 11:15
dinsdag di 11:15
woensdag wo 11:15
donderdag do ...
Pathé Arena

Pathé Arena

vandaag vr 09:00
11:20
morgen za 09:15
12:35
zondag zo 09:05
15:05
maandag ma 09:30
13:50
dinsdag di 09:25
13:15
woensdag wo 09:00
13:35
14:55
donderdag do ...
Pathé de Munt

Pathé de Munt

vandaag vr 10:35
morgen za 10:35
zondag zo 10:35
maandag ma 10:10
dinsdag di 10:10
woensdag wo 10:40
donderdag do ...

Dit is de biosagenda van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Breda, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Haarlem, Groningen, Eindhoven, Delft, Amersfoort, Leeuwarden, Enschede, Den Helder, Alkmaar, Doetinchem, Zwolle, Hilversum, Hoogeveen, Kerkrade, Woerden, Huizen, Den Bosch, Den Haag en Hoogezand

De film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! draait in deze bioscopen: AnnexCinema, Cinerama, Het Ketelhuis, Kinepolis Breda, Kinepolis Den Helder, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Huizen, Kinepolis Jaarbeurs, LantarenVenster, Lido, Pathé Amersfoort, Pathé Arena, Pathé Breda, Pathé Buitenhof, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Delft, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Zwolle, Tivoli en Cinema Leeuwarden, Vue Alkmaar, Vue Amersfoort, Vue Den Bosch, Vue Doetinchem, Vue Eindhoven, Vue Hilversum, Vue Hoogeveen, Vue Hoogezand en Vue Kerkrade

De recensies van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! kopen.

De filmtijden van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!. Ook de kijkwijzer van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! en de regisseur van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! worden ook vermeld.