Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! (2019)

Buurman & Buurman bakken pannenkoeken, ze proberen de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en ze experimenteren met een zelfgemaakte vliegmachine.

recensies Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

De Volkskrant
Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! poster van Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

beoordelingen Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

1

IMDb 6.610

cast & crew Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

regisseur

Marek Beneš

stemmen

Siem van Leeuwen en Kees Prins

producenten

Tomas Eiselt en Eric de Groot

distributeur

Just Film Distribution

details Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

in première op

21-11-2019

genres

kinderfilm en familiefilm

jaar

2019

speelduur

57 minuten

Dit is de biosagenda van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! getoond.

De je film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Utrecht, Breda, Haarlem, Zwolle, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Delft, Amersfoort, Arnhem, Nijmegen, Leeuwarden, Enschede, Den Bosch, Ede, Doetinchem, Gorinchem, Heerhugowaard, Huizen, Hilversum, Hoogeveen, Emmen, Purmerend, Oss, Steenwijk, Den Helder, Deventer, Hoofddorp, Vlaardingen, Kerkrade, Wageningen, Hoorn, Helmond, Alphen a/d Rijn, Hoogezand, Meppel, Alkmaar en Apeldoorn

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

De film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Utrecht, Breda, Haarlem, Zwolle, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Delft, Amersfoort, Arnhem, Nijmegen, Leeuwarden, Enschede, Den Bosch, Ede, Doetinchem, Gorinchem, Heerhugowaard, Huizen, Hilversum, Hoogeveen, Emmen, Purmerend, Oss, Steenwijk, Den Helder, Deventer, Hoofddorp, Vlaardingen, Kerkrade, Wageningen, Hoorn, Helmond, Alphen a/d Rijn, Hoogezand, Meppel, Alkmaar en Apeldoorn.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.