Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! (2019)

Buurman & Buurman bakken pannenkoeken, ze proberen de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en ze experimenteren met een zelfgemaakte vliegmachine.

details

1IMDb 6.110 57 minuten

recensies Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

De Volkskrant

kijk Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! online

Pathe Thuis
Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! poster van Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! cast & crew

kijkwijzer Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

1

IMDb Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

IMDb 6.110

cast & crew Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

regisseur

Marek Beneš

stemmen

Siem van Leeuwen en Kees Prins

producenten

Tomas Eiselt en Eric de Groot

distributeur

Just Film Distribution

details Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

in première op

21-11-2019

genres

kinderfilm en familiefilm

jaar

2019

speelduur

57 minuten

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!. Hier zie je waar en wanneer Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! en de regisseur van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.