Buñuel in the labyrinth of the turtles (2018)

Luis Buñuel zat volledig aan de grond na het schandaal veroorzaakt door de film die hij samen met Salvador Dali maakte. Na
L'Age d'Or
wilde niemand meer een film van hem financieren. Totdat een vriend van hem de loterij won en samen met hem besloot om een documentaire over de Extremadura te maken,
Las Hurdes
. De extreem arme bewoners wonen er in middeleeuwse omstandigheden in een labyrint van piepkleine hutjes. In kleurrijke animatie wordt verbeeld hoe deze originele zwartwit beelden tot stand kwamen.

details

2AIMDb 7.110 80 minuten

recensies Buñuel in the labyrinth of the turtles

De Filmkrant De Volkskrant
Buñuel in the labyrinth of the turtles poster van Buñuel in the labyrinth of the turtles cast & crew

kijkwijzer Buñuel in the labyrinth of the turtles

2A

IMDb Buñuel in the labyrinth of the turtles

IMDb 7.110

cast & crew Buñuel in the labyrinth of the turtles

regisseur

Salvador Simó

stemmen

Jorge Usón, Fernando Ramos, Luis Enrique de Tomás en Cyril Corral

distributeur

Periscoop Film

details Buñuel in the labyrinth of the turtles

in première op

18-04-2019

genres

animatie en drama

jaar

2018

speelduur

80 minuten

Buñuel in the labyrinth of the turtles draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Buñuel in the labyrinth of the turtles.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Buñuel in the labyrinth of the turtles. Hier zie je waar en wanneer Buñuel in the labyrinth of the turtles in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Buñuel in the labyrinth of the turtles uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Buñuel in the labyrinth of the turtles wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Buñuel in the labyrinth of the turtles draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Buñuel in the labyrinth of the turtles wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Buñuel in the labyrinth of the turtles draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Buñuel in the labyrinth of the turtles staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Buñuel in the labyrinth of the turtles wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Buñuel in the labyrinth of the turtles!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Buñuel in the labyrinth of the turtles, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Buñuel in the labyrinth of the turtles kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Buñuel in the labyrinth of the turtles verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Buñuel in the labyrinth of the turtles. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Buñuel in the labyrinth of the turtles wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Buñuel in the labyrinth of the turtles en de regisseur van de film Buñuel in the labyrinth of the turtles worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.