Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Las Hurdes (1933)

Documentaire over de regio Las Hurdes in Spanje; een onherbergzame bergstreek, tussen Sierra de la Peña en Sierra de Gata, waarin een vijftigtal kleine dorpjes liggen. Het behoorde in 1933, toen de film werd opgenomen, tot een van de armste delen van het land. Het leven van de bewoners was hard en uitzichtloos. Ze woonden primitief, met soms tientallen in een kamer. Door gebrek aan hygiëne was er veel ziekte en kindersterfte. Incest was er een doodgewone zaak, met als gevolg dat veel bewoners mismaakt waren.

details

IMDb 7.410 30 minuten
Las Hurdes poster van Las Hurdes cast & crew

IMDb Las Hurdes

IMDb 7.410

cast & crew Las Hurdes

regisseur

Luis Buñuel

acteurs

Abel Jacquin en Alexandre O'Neill

details Las Hurdes

jaar

1933

speelduur

30 minuten

Las Hurdes draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Las Hurdes.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Las Hurdes. Hier zie je waar en wanneer Las Hurdes in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Las Hurdes uit 1933 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Las Hurdes wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Las Hurdes draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Las Hurdes wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Las Hurdes draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Las Hurdes staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Las Hurdes wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Las Hurdes!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Las Hurdes, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Las Hurdes kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Las Hurdes verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Las Hurdes. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Las Hurdes wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Las Hurdes en de regisseur van de film Las Hurdes worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.