Bombshell (2019)

Drie vrouwen doorbraken achter de schermen van Fox News het zwijgen en beschuldigden het hoofd van Fox News, Roger Ailes, van seksuele intimidatie. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

recensies Bombshell

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Bombshell poster van Bombshell

beoordelingen Bombshell

3GTD

IMDb 6.810

cast & crew Bombshell

regisseur

Jay Roach

acteurs

Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie, John Lithgow, Allison Janney, Alice Eve en Kate McKinnon

distributeur

Independent Films

details Bombshell

in première op

16-01-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

108 minuten

Dit is de biosagenda van de film Bombshell.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Bombshell getoond.

De je film Bombshell wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Amersfoort, Nijmegen, Arnhem, Maastricht, Eindhoven, Haarlem, Zwolle, Breda, Tilburg, Den Haag, Leeuwarden, Ede, Kerkrade, Enschede, Hilversum, Alkmaar, Leiden, Delft, Hoorn, Hoogeveen, Almere, Helmond, Dordrecht, Vlaardingen, Wageningen, Deventer, Huizen en Enkhuizen

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Bombshell draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Bombshell staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Bombshell!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Bombshell, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Bombshell verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Bombshell

De film Bombshell in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Amersfoort, Nijmegen, Arnhem, Maastricht, Eindhoven, Haarlem, Zwolle, Breda, Tilburg, Den Haag, Leeuwarden, Ede, Kerkrade, Enschede, Hilversum, Alkmaar, Leiden, Delft, Hoorn, Hoogeveen, Almere, Helmond, Dordrecht, Vlaardingen, Wageningen, Deventer, Huizen en Enkhuizen.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Bombshell, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.