Bombshell (2019)

Drie vrouwen doorbraken achter de schermen van Fox News het zwijgen en beschuldigden het hoofd van Fox News, Roger Ailes, van seksuele intimidatie. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

details

4GTDIMDb 6.810 108 minuten

recensies Bombshell

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Bombshell online

Picl Pathe Thuis
Bombshell poster van Bombshell cast & crew

kijkwijzer Bombshell

4GTD

IMDb Bombshell

IMDb 6.810

cast & crew Bombshell

regisseur

Jay Roach

acteurs

Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie, John Lithgow, Allison Janney, Alice Eve en Kate McKinnon

distributeur

Independent Films

details Bombshell

in première op

16-01-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

108 minuten

Bombshell draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Bombshell.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Bombshell. Hier zie je waar en wanneer Bombshell in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Bombshell uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Bombshell wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Bombshell draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Bombshell wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Bombshell draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Bombshell staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Bombshell wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Bombshell!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Bombshell, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Bombshell kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Bombshell verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Bombshell. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Bombshell wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Bombshell en de regisseur van de film Bombshell worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.