Bohemian Rhapsody (2018)

Biopic over Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Mercury vocht tegen stereotypes en groeide uit tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Daarnaast zien we hun triomfantelijke reünie aan de vooravond van Live Aid, met een zieke Mercury.

details

3DHIMDb 8.010 135 minuten

recensies Bohemian Rhapsody

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Bohemian Rhapsody online

Pathe Thuis
Bohemian Rhapsody poster van Bohemian Rhapsody cast & crew

kijkwijzer Bohemian Rhapsody

3DH

IMDb Bohemian Rhapsody

IMDb 8.010

cast & crew Bohemian Rhapsody

regisseur

Bryan Singer

acteurs

Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Tom Hollander en Mike Myers

distributeur

The Walt Disney Company Benelux / 20th Century Fox

details Bohemian Rhapsody

in première op

01-11-2018

genres

muziek en drama

jaar

2018

speelduur

135 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Bohemian Rhapsody.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Bohemian Rhapsody. Hier zie je waar en wanneer Bohemian Rhapsody in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Bohemian Rhapsody uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Bohemian Rhapsody wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Bohemian Rhapsody draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Bohemian Rhapsody wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag, Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Eindhoven, Almkerk, Hilversum, Nijmegen, Hellevoetsluis, Hoogeveen, Klazienaveen, Alkmaar, Arnhem, Deventer, Vlaardingen, Kerkrade en Zutphen

De film Bohemian Rhapsody draait in deze bioscopen: Astra Bioscoop, Cinemajestic, Kinepolis Jaarbeurs, Pathé Amersfoort, Pathé de Munt, Pathé Eindhoven, Pathé Nijmegen, Pathé Spuimarkt, Pathé Tuschinski, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Service Bioscoop Hollywoud, Tivoli Theater, Vue Alkmaar, Vue Arnhem, Vue Deventer, Vue Eindhoven, Vue Hilversum, Vue Hoogeveen, Vue Kerkrade en Vue Vlaardingen

De recensies van de film Bohemian Rhapsody staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Bohemian Rhapsody wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Bohemian Rhapsody!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Bohemian Rhapsody, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Bohemian Rhapsody kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Bohemian Rhapsody verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Bohemian Rhapsody. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Bohemian Rhapsody wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Bohemian Rhapsody en de regisseur van de film Bohemian Rhapsody worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.