Blinded by the Light (2019)

Britse tiener Javed van Pakistaanse komaf groeit op in de jaren '80; in deze periode van racisme en economische malaise schrijft hij gedichten om te ontsnappen aan de intolerantie van de stad en de starheid van zijn traditionele vader. Als een klasgenoot hem de muziek van 'The Boss' laat horen, ziet Javed de parallellen tussen de arbeidersklasse waartoe hij behoort en de indringende teksten van Bruce Springsteen.

details

3DTIMDb 6.910 118 minuten

recensies Blinded by the Light

De Volkskrant Trouw

kijk Blinded by the Light online

Pathe Thuis
Blinded by the Light poster van Blinded by the Light cast & crew

kijkwijzer Blinded by the Light

3DT

IMDb Blinded by the Light

IMDb 6.910

cast & crew Blinded by the Light

regisseur

Gurinder Chadha

acteurs

Viveik Kalra, Hayley Atwell, Rob Brydon, Kulvinder Ghir, Nell Williams, Dean-Charles Chapman en Aaron Phagura

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Blinded by the Light

in première op

22-08-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

118 minuten

Blinded by the Light draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Blinded by the Light.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Blinded by the Light. Hier zie je waar en wanneer Blinded by the Light in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Blinded by the Light uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Blinded by the Light wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Blinded by the Light draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Blinded by the Light wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Blinded by the Light draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Blinded by the Light staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Blinded by the Light wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Blinded by the Light!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Blinded by the Light, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Blinded by the Light kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Blinded by the Light verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Blinded by the Light. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Blinded by the Light wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Blinded by the Light en de regisseur van de film Blinded by the Light worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.