Blind Ambition (2021)

Blind Ambition in de bioscoop

Blind Ambition is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Blind Ambition.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Blind Ambition. Hier zie je waar en wanneer Blind Ambition in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Blind Ambition uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Blind Ambition wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Blind Ambition draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Blind Ambition wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Purmerend

De film Blind Ambition draait in deze bioscopen: Filmhuis Purmerend

De recensies van de film Blind Ambition staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Blind Ambition wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Blind Ambition!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Blind Ambition, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Blind Ambition kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Blind Ambition verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Blind Ambition. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Blind Ambition wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Blind Ambition en de regisseur van de film Blind Ambition worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.