Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Blade Runner (1982)

Roy Batty, een menselijke kloon (replicant), wordt op de hielen gezeten door Rick Deckard, een Blade Runner die gespecialiseerd is in het uitschakelen van replicants.

details

IMDb 8.110 115 minuten

kijk Blade Runner online

Pathe Thuis
Blade Runner poster van Blade Runner cast & crew

IMDb Blade Runner

IMDb 8.110

cast & crew Blade Runner

regisseur

Ridley Scott

acteurs

Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young, Edward James Olmos, M. Emmet Walsh, Daryl Hannah, William Sanderson, Brion James, Joe Turkel, Joanna Cassidy, James Hong, Morgan Paull, Kevin Thompson, John Edward Allen, Hy Pyke, Kimiko Hiroshige, Bob Okazaki, Carolyn DeMirjian, Ben Astar, Judith Burnett, Leo Gorcey Jr., Dawna Lee Heising, Sharon Hesky, Kelly Hine, Tom Hutchinson, Leroy Jones, Charles Knapp, Rose Mascari, Jirô Okazaki, Steve Pope, Robert Reiter, Alexis Rhee en Marc Smith

details Blade Runner

in première op

11-11-1982

jaar

1982

speelduur

115 minuten

Blade Runner draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Blade Runner.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Blade Runner. Hier zie je waar en wanneer Blade Runner in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Blade Runner uit 1982 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Blade Runner wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Blade Runner draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Blade Runner wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Blade Runner draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Blade Runner staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Blade Runner wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Blade Runner!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Blade Runner, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Blade Runner kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Blade Runner verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Blade Runner. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Blade Runner wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Blade Runner en de regisseur van de film Blade Runner worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.