Billy (2017)

Buikspreker Gerard vormt samen met zijn brutale pop Billy al twintig jaar een populair theaterduo. Ze spelen voor volle zalen en horen tot de top van het vaderlandse cabaret. Achter de schermen botert het wat minder tussen Gerard en Billy; Billy bepaalt Gerards leven. Wanneer Gerard verliefd wordt op zijn nieuwe buurvrouw Merel, beseft hij dat het tijd wordt dat hij zijn leven weer in eigen hand neemt.

details

4GTIMDb 6.310 90 minuten

recensies Billy

De Volkskrant
Billy poster van Billy cast & crew

kijkwijzer Billy

4GT

IMDb Billy

IMDb 6.310

cast & crew Billy

regisseur

Theo Maassen

acteurs

Bruno Vanden Broecke, Ruben van der Meer, Ellen Parren, Christine de Boer en Jan-Paul Buijs

scenario

en

distributeur

Gusto Entertainment

details Billy

in première op

04-01-2018

genre

komedie

jaar

2017

speelduur

90 minuten

Billy draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Billy.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Billy. Hier zie je waar en wanneer Billy in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Billy uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Billy wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Billy draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Billy wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Billy draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Billy staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Billy wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Billy!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Billy, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Billy kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Billy verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Billy. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Billy wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Billy en de regisseur van de film Billy worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.