Benedetta (2019)

Dit is de bioscoopagenda van de film Benedetta.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Benedetta. Hier zie je waar en wanneer Benedetta in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Benedetta uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Benedetta wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Benedetta draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Benedetta wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Deventer, Nijmegen, Groningen, Arnhem, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Tilburg en Zevenaar

De film Benedetta draait in deze bioscopen: Cinecitta, Cinerama, EYE, Filmhuis Zevenaar, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, LUX, MIMIK en Natlab

De recensies van de film Benedetta staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Benedetta wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Benedetta!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Benedetta, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Benedetta kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Benedetta verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Benedetta. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Benedetta wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Benedetta en de regisseur van de film Benedetta worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.