Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

Bezorgd om de ongecontroleerde acties van een bijna tot god verheven superheld, neemt Gotham City’s eigen krachtige en verontruste burger het op tegen de meest gerespecteerde, hedendaagse redder van Metropolis. Ondertussen worstelt de wereld met de vraag welke held het werkelijk nodig heeft. En terwijl Batman en Superman tegen elkaar strijden, verschijnt er al snel een nieuwe bedreiging die de mensheid in groter gevaar zal brengen dan ooit tevoren.

details

4GIMDb 6.410 151 minuten

recensies Batman v Superman: Dawn of Justice

De Volkskrant De Groene Amsterdammer

kijk Batman v Superman: Dawn of Justice online

Pathe Thuis
Batman v Superman: Dawn of Justice poster van Batman v Superman: Dawn of Justice cast & crew

kijkwijzer Batman v Superman: Dawn of Justice

4G

IMDb Batman v Superman: Dawn of Justice

IMDb 6.410

cast & crew Batman v Superman: Dawn of Justice

regisseur

Zack Snyder

acteurs

Amy Adams, Holly Hunter, Diane Lane, Ben Affleck, Henry Cavill, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Laurence Fishburne, Michael Shannon, Jeffrey Dean Morgan, Gal Gadot en Jason Momoa

scenario

en

producenten

Dune Entertainment, Syncopy en DC Entertainment

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland BV

details Batman v Superman: Dawn of Justice

in première op

24-03-2016

genre

actie

jaar

2016

speelduur

151 minuten

Batman v Superman: Dawn of Justice draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Batman v Superman: Dawn of Justice.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Batman v Superman: Dawn of Justice. Hier zie je waar en wanneer Batman v Superman: Dawn of Justice in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Batman v Superman: Dawn of Justice uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Batman v Superman: Dawn of Justice wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Batman v Superman: Dawn of Justice draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Batman v Superman: Dawn of Justice wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Batman v Superman: Dawn of Justice draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Batman v Superman: Dawn of Justice staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en De Groene Amsterdammer. Ook de IMDB score/rating van de film Batman v Superman: Dawn of Justice wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Batman v Superman: Dawn of Justice!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Batman v Superman: Dawn of Justice, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Batman v Superman: Dawn of Justice kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Batman v Superman: Dawn of Justice verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Batman v Superman: Dawn of Justice. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Batman v Superman: Dawn of Justice wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Batman v Superman: Dawn of Justice en de regisseur van de film Batman v Superman: Dawn of Justice worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.