Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Atlantique (2019)

De zeventienjarige Ada uit Dakar wordt verliefd op Souleiman maar is uitgehuwelijkt aan een andere man. Wanneer Souleiman plots verdwijnt, lijkt het erop dat hij de riskante boottocht naar Europa probeert te maken. Als de lichamen van een aantal van zijn vrienden op het strand aanspoelen, wordt aangenomen dat hij de tocht niet heeft overleefd.

details

3ATIMDb 6.710 105 minuten

recensies Atlantique

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Atlantique online

Picl
Atlantique poster van Atlantique cast & crew

kijkwijzer Atlantique

3AT

IMDb Atlantique

IMDb 6.710

cast & crew Atlantique

regisseur

Mati Diop

acteurs

Nicole Sougou, Ibrahima Traoré, Mama Sané en Amadou Am

distributeur

Cinéart Nederland

details Atlantique

in première op

13-02-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

105 minuten

Atlantique draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Atlantique.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Atlantique. Hier zie je waar en wanneer Atlantique in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Atlantique uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Atlantique wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Atlantique draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Atlantique wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Atlantique draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Atlantique staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Atlantique wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Atlantique!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Atlantique, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Atlantique kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Atlantique verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Atlantique. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Atlantique wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Atlantique en de regisseur van de film Atlantique worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.