Antoinette dans les Cévennes (2020)

Antoinette is een schooljuf die uitkijkt naar de geplande romantische week met haar geheime minnaar Vladimir. Hij laat het echter plotseling afweten omdat zijn vrouw een wandelvakantie heeft geboekt in het nationaal park van de Cevennen in Zuid-Frankrijk. Antoinette denkt niet lang na en besluit haar geliefde achterna te reizen.

details

3ATIMDb 6.310 97 minuten

recensies Antoinette dans les Cévennes

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Antoinette dans les Cévennes online

Picl Pathe Thuis
Antoinette dans les Cévennes poster van Antoinette dans les Cévennes cast & crew

kijkwijzer Antoinette dans les Cévennes

3AT

IMDb Antoinette dans les Cévennes

IMDb 6.310

cast & crew Antoinette dans les Cévennes

regisseur

Caroline Vignal

acteurs

Laure Calamy, Olivia Côte en Benjamin Lavernhe

distributeur

Cinéart Nederland

details Antoinette dans les Cévennes

in première op

15-10-2020

genre

komedie

jaar

2020

speelduur

97 minuten

Antoinette dans les Cévennes draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Antoinette dans les Cévennes.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Antoinette dans les Cévennes. Hier zie je waar en wanneer Antoinette dans les Cévennes in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Antoinette dans les Cévennes uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Antoinette dans les Cévennes wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Antoinette dans les Cévennes draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Antoinette dans les Cévennes wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Antoinette dans les Cévennes draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Antoinette dans les Cévennes staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Antoinette dans les Cévennes wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Antoinette dans les Cévennes!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Antoinette dans les Cévennes, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Antoinette dans les Cévennes kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Antoinette dans les Cévennes verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Antoinette dans les Cévennes. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Antoinette dans les Cévennes wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Antoinette dans les Cévennes en de regisseur van de film Antoinette dans les Cévennes worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.