Antlers (2020)

verwacht op 28 oktober 2021

Lerares Julia Meadows woont en werkt in een kleine stad in Oregon waarvan haar broer de sheriff is. Zij komt in aanraking met een mysterieuze en teruggetrokken leerling en raakt geïnteresseerd in het doen en laten van deze jongen. Dan komt Julia erachter dat de jongen een dodelijk geheim verbergt.

details

6GAIMDb 99 minuten
Antlers poster van Antlers cast & crew

kijkwijzer Antlers

6GA

IMDb Antlers

IMDb

cast & crew Antlers

regisseur

Scott Cooper

acteurs

Keri Russell, Jeremy T. Thomas en Jesse Plemons

distributeur

The Walt Disney Company Benelux

details Antlers

in première op

28-10-2021

genre

horror

jaar

2020

speelduur

99 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Antlers.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Antlers. Hier zie je waar en wanneer Antlers in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Antlers uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Antlers wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Antlers draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Antlers wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Antlers draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Antlers staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Antlers wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Antlers!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Antlers, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Antlers kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Antlers verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Antlers. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Antlers wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Antlers en de regisseur van de film Antlers worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.