Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer (2019)

Documentaire over het leven en werk van Andrej Tarkovski, geregisseerd door zijn zoon, Andrej Andrejevitsj Tarkovski. Tarkovski vertelt zelf zijn verhaal, waarbij hij zijn herinneringen, zijn kijk op kunst en zijn ideeën over de betekenis van het menselijk bestaan ​​deelt.

recensies Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer

De Volkskrant NRC
Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer poster van Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer

beoordelingen Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer

4GA

IMDb 7.610

cast & crew Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer

regisseur

Andrej Andrejevitsj Tarkovski

distributeur

EYE Filmmuseum

details Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer

in première op

28-11-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

97 minuten

Dit is de biosagenda van de film Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer getoond.

De je film Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Nijmegen, Amsterdam, Arnhem, Maastricht, Alkmaar en Deventer

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer

De film Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer in de volgende steden in de bioscoop te zien: Nijmegen, Amsterdam, Arnhem, Maastricht, Alkmaar en Deventer.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.