American Psycho (2000)

De wellustige bankier Patrick Bateman lijkt in het eerste opzicht de perfecte man: hij is knap, intelligent en verdient veel geld. Hij mag dan wel door zijn uiterlijk geobsedeerd zijn, voor zijn omgeving lijkt hij een normale man. Bateman houdt er een voor zijn omgeving minder zichtbare hobby op na: misselijkmakend sadistische moordpartijen. De politie vermoedt niets van zijn slachtpartijen, tot een detective lucht krijgt van zijn daden.

details

IMDb 7.610 101 minuten
American Psycho poster van American Psycho cast & crew

IMDb American Psycho

IMDb 7.610

cast & crew American Psycho

regisseur

Mary Harron

acteurs

Christian Bale, Justin Theroux, Josh Lucas, Bill Sage, Chloë Sevigny, Reese Witherspoon, Samantha Mathis, Matt Ross, Jared Leto, Willem Dafoe, Cara Seymour, Guinevere Turner, Stephen Bogaert, Monika Meier, Reg E. Cathey, Blair Williams, Marie Dame, Kelley Harron, Patricia Gage, Krista Sutton, Landy Cannon, Park Bench, Catherine Black, Margaret Ma, Peter Tufford Kennedy, Mark Pawson, Jessica Lau, Lilette Wiens, Glen Marc Silot, Charlotte Hunter, Kiki Buttignol, Joyce R. Korbin, Reuben Thompson, Bryan Renfro, Ross Gibby, Christina McKay, Alan McCullough, Anthony Lemke, Connie Chen, Brett Alexander Davidson, Peter Loung, Joseph Oliveira, Leanne Poirier Greenfield, Ronald Reagan, Somaya Reece, Nikky Smedley en Kate Steen

details American Psycho

jaar

2000

speelduur

101 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film American Psycho.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film American Psycho. Hier zie je waar en wanneer American Psycho in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film American Psycho uit 2000 getoond. Ook zie je in welke bioscopen American Psycho wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film American Psycho draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film American Psycho wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film American Psycho draait in deze bioscopen: LAB111

De recensies van de film American Psycho staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film American Psycho wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film American Psycho!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film American Psycho, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film American Psycho kopen/reserveren.

De filmtijden van de film American Psycho verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film American Psycho. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film American Psycho wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film American Psycho en de regisseur van de film American Psycho worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.