After We Fell (2021)

verwacht op 2 september 2021

In After We Fell zal het stormachtige liefdesverhaal van Tessa en Hardin verdergaan. Precies wanneer Tessa de belangrijkste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over haar familie en over Hardin zetten alles op zijn kop.

After we Fell is het vervolg op de delen After (2019) en After we Collided (2020).

Gebaseerd om de romans van Anna Todd.

details

5STHIMDb 98 minuten
After We Fell poster van After We Fell cast & crew

kijkwijzer After We Fell

5STH

IMDb After We Fell

IMDb

cast & crew After We Fell

regisseur

Castille Landon

acteurs

Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Chance Perdomo, Rob Estes, Arielle Kebbel, Stephen Moyer, Mira Sorvino, Frances Turner, Kiana Madeira, Louise Lombard en Carter Jenkins

scenario

distributeur

Independent Films

details After We Fell

in première op

02-09-2021

genres

drama en romantiek

jaar

2021

speelduur

98 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film After We Fell.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film After We Fell. Hier zie je waar en wanneer After We Fell in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film After We Fell uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen After We Fell wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film After We Fell draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film After We Fell wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film After We Fell draait in deze bioscopen:

De recensies van de film After We Fell staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film After We Fell wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film After We Fell!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film After We Fell, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film After We Fell kopen/reserveren.

De filmtijden van de film After We Fell verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film After We Fell. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film After We Fell wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film After We Fell en de regisseur van de film After We Fell worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.