After (2019)

Vol grote ambities voor haar toekomst begint de leergierige, trouwe Tessa aan haar eerste semester op de universiteit waar een hele nieuwe wereld voor haar open gaat. Wanneer ze de mysterieuze Hardin Scott ontmoet valt ze als een blok voor hem en beginnen ze aan een stormachtige relatie. Hardin laat haar twijfelen aan alles wat ze dacht te weten over zichzelf en over het leven.

recensies After

De Filmkrant
After poster van After

beoordelingen After

3ST

IMDb 5.610

cast & crew After

regisseur

Jenny Gage

acteurs

Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Selma Blair, Jennifer Beals, Peter Gallagher, Inanna Sarkis en Pia Mia

scenario

distributeur

Independent Films

details After

in première op

18-04-2019

genres

drama en romantiek

jaar

2019

speelduur

105 minuten

Dit is de biosagenda van de film After.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film After getoond.

De je film After wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Utrecht, Den Haag, Emmen, Amsterdam, Delft, Leeuwarden, Enschede, Zwolle, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Breda, Amersfoort, Arnhem, Rotterdam, Kerkrade, Den Bosch, Hoogezand-Sappemeer, Helmond, Zaandam, Ede, Haarlem, Maastricht, Hoogeveen, Almelo, Uden, Vlaardingen, Hoorn, Vlissingen, Alkmaar, Veldhoven, Apeldoorn, Den Helder, Beverwijk en Nijmegen

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film After draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film After staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film After!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film After, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film After verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film After

De film After in de volgende steden in de bioscoop te zien: Utrecht, Den Haag, Emmen, Amsterdam, Delft, Leeuwarden, Enschede, Zwolle, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Breda, Amersfoort, Arnhem, Rotterdam, Kerkrade, Den Bosch, Hoogezand-Sappemeer, Helmond, Zaandam, Ede, Haarlem, Maastricht, Hoogeveen, Almelo, Uden, Vlaardingen, Hoorn, Vlissingen, Alkmaar, Veldhoven, Apeldoorn, Den Helder, Beverwijk en Nijmegen.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film After, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.