Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

A Bigger Splash (2015)

De zorgeloze vakantie van het celebritykoppel Paul en Marianne op het zonovergoten Italiaanse eiland Pantelleria wordt opgeschud door het plotse opduiken van Harry en zijn dochter Penelope. Harry is een luidruchtige driftkikker. Bovendien is hij de ex van Marianne.

details

4GASHTIMDb 6.410 120 minuten

recensies A Bigger Splash

De Filmkrant De Volkskrant

kijk A Bigger Splash online

Pathe Thuis
A Bigger Splash poster van A Bigger Splash cast & crew

kijkwijzer A Bigger Splash

4GASHT

IMDb A Bigger Splash

IMDb 6.410

cast & crew A Bigger Splash

regisseur

Luca Guadagnino

acteurs

Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts en Dakota Johnson

distributeur

Lumière Publishing

details A Bigger Splash

in première op

07-04-2016

genre

drama

jaar

2015

speelduur

120 minuten

A Bigger Splash draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film A Bigger Splash.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film A Bigger Splash. Hier zie je waar en wanneer A Bigger Splash in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film A Bigger Splash uit 2015 getoond. Ook zie je in welke bioscopen A Bigger Splash wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film A Bigger Splash draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film A Bigger Splash wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film A Bigger Splash draait in deze bioscopen:

De recensies van de film A Bigger Splash staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film A Bigger Splash wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film A Bigger Splash!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film A Bigger Splash, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film A Bigger Splash kopen/reserveren.

De filmtijden van de film A Bigger Splash verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film A Bigger Splash. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film A Bigger Splash wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film A Bigger Splash en de regisseur van de film A Bigger Splash worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.