Zomerhelden (2020)

Jonas wil per se de zomer doorbrengen in Slowakije met zijn coole opa Bernard, maar eenmaal daar blijkt alles anders. Opa is chagrijnig en drinkt te veel, maar gelukkig ontmoet Jonas de avontuurlijke Alex.

details

IMDb 92 minuten
Zomerhelden poster van Zomerhelden cast & crew

IMDb Zomerhelden

IMDb

cast & crew Zomerhelden

regisseur

Martina Sakova

acteurs

Kaya Marie Möller, Pavel Nový, Liana Pavlíková, Szidi Tobias en Eliás Vyskocil

details Zomerhelden

jaar

2020

speelduur

92 minuten

Zomerhelden draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Zomerhelden.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Zomerhelden. Hier zie je waar en wanneer Zomerhelden in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Zomerhelden uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Zomerhelden wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Zomerhelden draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Zomerhelden wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Zomerhelden draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Zomerhelden staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Zomerhelden wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Zomerhelden!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Zomerhelden, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Zomerhelden kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Zomerhelden verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Zomerhelden. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Zomerhelden wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Zomerhelden en de regisseur van de film Zomerhelden worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.