Zombieland: Double Tap (2019)

Columbus, Tallahasse, Wichita en Little Rock bevinden zich nog altijd te midden van alle chaos die zich voltrekt vanaf het Witte Huis door het hart van Amerika. Het viertal neemt het daarbij op tegen nieuwe soorten zombies, die door de jaren geëvolueerd zijn, alsmede andere menselijke overlevenden.

details

4GATIMDb 6.710 99 minuten

recensies Zombieland: Double Tap

De Volkskrant NRC

kijk Zombieland: Double Tap online

Pathe Thuis
Zombieland: Double Tap poster van Zombieland: Double Tap cast & crew

kijkwijzer Zombieland: Double Tap

4GAT

IMDb Zombieland: Double Tap

IMDb 6.710

cast & crew Zombieland: Double Tap

regisseur

Ruben Fleischer

acteurs

Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin, Rosario Dawson, Zoey Deutch en Luke Wilson

scenario

, en

producent

Gavin Polone

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Zombieland: Double Tap

in première op

21-11-2019

genres

actie, komedie en horror

jaar

2019

speelduur

99 minuten

Zombieland: Double Tap draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Zombieland: Double Tap.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Zombieland: Double Tap. Hier zie je waar en wanneer Zombieland: Double Tap in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Zombieland: Double Tap uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Zombieland: Double Tap wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Zombieland: Double Tap draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Zombieland: Double Tap wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Zombieland: Double Tap draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Zombieland: Double Tap staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Zombieland: Double Tap wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Zombieland: Double Tap!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Zombieland: Double Tap, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Zombieland: Double Tap kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Zombieland: Double Tap verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Zombieland: Double Tap. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Zombieland: Double Tap wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Zombieland: Double Tap en de regisseur van de film Zombieland: Double Tap worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.