Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Yung Lean: In My Head (2020)

Portret van een jonge man op weg naar volwassenheid, gevormd door roem, drugs, vriendschap en depressie.

details

IMDb 7.810 96 minuten
Yung Lean: In My Head poster van Yung Lean: In My Head cast & crew

IMDb Yung Lean: In My Head

IMDb 7.810

cast & crew Yung Lean: In My Head

regisseur

Henrik S. Burman

details Yung Lean: In My Head

jaar

2020

speelduur

96 minuten

Yung Lean: In My Head draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Yung Lean: In My Head.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Yung Lean: In My Head. Hier zie je waar en wanneer Yung Lean: In My Head in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Yung Lean: In My Head uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Yung Lean: In My Head wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Yung Lean: In My Head draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Yung Lean: In My Head wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Yung Lean: In My Head draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Yung Lean: In My Head staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Yung Lean: In My Head wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Yung Lean: In My Head!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Yung Lean: In My Head, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Yung Lean: In My Head kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Yung Lean: In My Head verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Yung Lean: In My Head. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Yung Lean: In My Head wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Yung Lean: In My Head en de regisseur van de film Yung Lean: In My Head worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.