Yuli (2018)

Cuba, jaren ’80; de rebelse Yuli heeft de schoolbanken altijd weten te vermijden en is opgegroeid in de straten van Havana. In de hoop op een beter leven stuurt Pedro zijn getalenteerde zoon naar de Nationale Balletacademie van Cuba. Tegen zijn zin in en ondanks zijn eerste weerstand, wordt Yuli uiteindelijk toch gegrepen door de wereld van het dansen. Het blijkt het begin van een legendarische carrière.

details

2GIMDb 7.010 111 minuten

recensies Yuli

De Filmkrant De Volkskrant
Yuli poster van Yuli cast & crew

kijkwijzer Yuli

2G

IMDb Yuli

IMDb 7.010

cast & crew Yuli

regisseur

Icíar Bollaín

acteurs

Carlos Acosta en Laura de la Uz

distributeur

September Film Distribution

details Yuli

in première op

13-06-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

111 minuten

Yuli draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Yuli.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Yuli. Hier zie je waar en wanneer Yuli in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Yuli uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Yuli wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Yuli draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Yuli wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Yuli draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Yuli staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Yuli wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Yuli!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Yuli, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Yuli kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Yuli verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Yuli. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Yuli wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Yuli en de regisseur van de film Yuli worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.