Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Youth (2015)

Twee oude vrienden, Fred en Mick, vertoeven in een luxe resort in de Alpen voor een lange rustgevende vakantie. Ze kijken terug op hun veelbewogen leven als respectievelijk componist/dirigent en regisseur, en geven ondertussen op humoristische wijze hun ongezouten mening over de levens van hun kinderen, de jonge studenten in Mick’s schrijversgroepje en de andere hotelgasten. In tegenstelling tot Mick, die nog steeds werkt aan zijn laatste filmscript, is Fred ondertussen gepensioneerd en heeft geen enkel verlangen nog terug te gaan naar zijn muziek.

details

4STIMDb 7.310 124 minuten

recensies Youth

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Youth online

Pathe Thuis
Youth poster van Youth cast & crew

kijkwijzer Youth

4ST

IMDb Youth

IMDb 7.310

cast & crew Youth

regisseur

Paolo Sorrentino

acteurs

Michael Caine, Rachel Weisz, Harvey Keitel, Jane Fonda en Paul Dano

scenario

producenten

Pathé, Indigo Film en Bis Films

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Youth

in première op

29-10-2015

genre

drama

jaar

2015

speelduur

124 minuten

Youth draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Youth.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Youth. Hier zie je waar en wanneer Youth in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Youth uit 2015 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Youth wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Youth draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Youth wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Youth draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Youth staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Youth wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Youth!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Youth, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Youth kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Youth verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Youth. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Youth wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Youth en de regisseur van de film Youth worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.