Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Yakari (2020)

Terwijl zijn stam klaar staat om verder te trekken, vertrekt de kleine Sioux Yakari naar het onbekende om de sporen te volgen van Kleine Bliksem: een ontembare mustang. Onderweg heeft Yakari een magische ontmoeting met Grote Adelaar, zijn totemdier, die hem een prachtige veer geef en een fantastische gave: kunnen spreken met dieren.

details

2AIMDb 6.810 84 minuten

recensies Yakari

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Yakari online

Picl Pathe Thuis
Yakari poster van Yakari cast & crew

kijkwijzer Yakari

2A

IMDb Yakari

IMDb 6.810

cast & crew Yakari

regisseurs

Xavier Giacometti en Toby Genkel

stemmen

William De Winter, Sander Gillis, Mats Lambrecht, Pixie Ramboer en Maksim Stojanac

distributeur

Cinéart Nederland

details Yakari

in première op

07-10-2020

genres

animatie en familiefilm

jaar

2020

speelduur

84 minuten

Yakari draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Yakari.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Yakari. Hier zie je waar en wanneer Yakari in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Yakari uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Yakari wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Yakari draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Yakari wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Yakari draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Yakari staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Yakari wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Yakari!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Yakari, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Yakari kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Yakari verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Yakari. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Yakari wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Yakari en de regisseur van de film Yakari worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.