Worth (2020)

Trailer van Worthhttps://img.youtube.com/vi/IwE7e2Ko43k/0.jpg2021-09-27T03:24:50+02:00Trailer van Worth

Enkele dagen na 9/11 wordt advocaat Kenneth Feinberg aangesteld om het Victim Compensation Fund in goede banen te leiden. Feinberg staat voor de onmogelijke opdracht om de waarde te berekenen van de levens van de ruim 5000 slachtoffers. Gedurende drie jaar treedt hij op als bemiddelaar voor de nabestaanden, maar wordt hij ook het doelwit van hun leed en frustraties, want geen enkele cheque kan de pijn van hun verlies verzachten.

details Worth

3ATIMDb 6.8107843 118 minuten

recensies Worth

De Volkskrant NRC
Worth poster van Worth cast & crew

kijkwijzer Worth

3AT

IMDb Worth

IMDb 6.8107843

cast & crew Worth

regisseur

Sara Colangelo

acteurs

Michael Keaton, Stanley Tucci en Tate Donovan

distributeur

The Searchers

details Worth

in première op

09-09-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

118 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Worth.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Worth. Hier zie je waar en wanneer Worth in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Worth uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Worth wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Worth draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Worth wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Eindhoven, Tilburg, Den Haag, Helmond, Alphen a/d Rijn, Leiden, Arnhem, Heerlen en Groningen

De film Worth draait in deze bioscopen: Cinecitta, De Cacaofabriek, Filmhallen, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Lab-1, Natlab, Parkvilla Filmhuis, Pathé Buitenhof, Pathé City, Quatro Cinema en Trianon

De recensies van de film Worth staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Worth wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Worth!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Worth, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Worth kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Worth verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Worth. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Worth wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Worth en de regisseur van de film Worth worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.