Wonder park (NL) (2019)

In een pretpark komt de fantasie van het creatieve meisje June tot leven.

details

2AIMDb 5.810 85 minuten

kijk Wonder park (NL) online

Pathe Thuis
Wonder park (NL) poster van Wonder park (NL) cast & crew

kijkwijzer Wonder park (NL)

2A

IMDb Wonder park (NL)

IMDb 5.810

cast & crew Wonder park (NL)

regisseur

Dylan Brown

stemmen

Stefania, Jan Kooijman, Tim Douwsma, Peggy Vrijens, Matheu Hinzen, Murth Mossel, Jannemien Cnossen, Frans Limburg en Roué Verveer

distributeur

Paramount Pictures (via Universal)

details Wonder park (NL)

in première op

17-04-2019

genres

animatie en familiefilm

jaar

2019

taal

Nederlandse versie

speelduur

85 minuten

Wonder park (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Wonder park (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Wonder park (NL). Hier zie je waar en wanneer Wonder park (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Wonder park (NL) uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Wonder park (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Wonder park (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Wonder park (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Wonder park (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Wonder park (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Wonder park (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Wonder park (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Wonder park (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Wonder park (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Wonder park (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Wonder park (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Wonder park (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Wonder park (NL) en de regisseur van de film Wonder park (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.