Wiren (2018)

De ambities van de dove Wiren brengen hem van het Surinaamse platteland naar de hoofdstad Paramaribo, waar hij op het Kennedy-internaat terechtkomt. Wanneer zijn aanmelding bij de universiteit jaren later wordt afgewezen, realiseert hij zich dat dove mensen niet dezelfde rechten en kansen genieten als horende mensen. Hij besluit gerechtigheid te zoeken door de regering te vervolgen, om die te dwingen zich te houden aan de Conventie van de Rechten van Mensen met een beperking.

details

9AIMDb 6.710 115 minuten

kijk Wiren online

Pathe Thuis
Wiren poster van Wiren cast & crew

kijkwijzer Wiren

9A

IMDb Wiren

IMDb 6.710

cast & crew Wiren

regisseur

Ivan Tai-Apin

acteurs

Idi Lemmers, Gaby Treurniet, Rafe Leysner en Altaafkhan Dhonre

distributeur

Dutch FilmWorks

details Wiren

in première op

12-12-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

115 minuten

Wiren draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Wiren.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Wiren. Hier zie je waar en wanneer Wiren in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Wiren uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Wiren wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Wiren draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Wiren wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Wiren draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Wiren staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Wiren wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Wiren!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Wiren, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Wiren kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Wiren verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Wiren. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Wiren wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Wiren en de regisseur van de film Wiren worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.