Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Winter’s Bone (2010)

De 17-jarige Ree woont samen met haar broertje, zusje en zieke moeder (voor wie zij zorgt) in het ruige Ozark berggebied. Wanneer zij hoort dat haar criminele vader hun huis als borg heeft opgegeven om onder zijn gevangenisstraf uit te komen, en vervolgens is verdwenen, besluit ze hem te gaan zoeken. Met gevaar voor eigen leven begint Ree een zoektocht langs leugens en bedreigingen van verre familieleden om zo de waarheid achter haar vaders geheimen te achterhalen.

details

4GTHIMDb 7.110 100 minuten
Winter’s Bone poster van Winter’s Bone cast & crew

kijkwijzer Winter’s Bone

4GTH

IMDb Winter’s Bone

IMDb 7.110

cast & crew Winter’s Bone

regisseur

Debra Granik

acteurs

Jennifer Lawrence, Lauren Sweetser, Shelley Waggener, John Hawkes en Kevin Breznahan

distributeur

Paradiso Filmed Entertainment Nederland

details Winter’s Bone

in première op

24-11-2010

genre

drama

jaar

2010

speelduur

100 minuten

Winter’s Bone draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Winter’s Bone.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Winter’s Bone. Hier zie je waar en wanneer Winter’s Bone in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Winter’s Bone uit 2010 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Winter’s Bone wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Winter’s Bone draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Winter’s Bone wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Winter’s Bone draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Winter’s Bone staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Winter’s Bone wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Winter’s Bone!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Winter’s Bone, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Winter’s Bone kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Winter’s Bone verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Winter’s Bone. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Winter’s Bone wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Winter’s Bone en de regisseur van de film Winter’s Bone worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.