Willy op de Onbekende Planeet (2019)

Nadat hun ruimteschip door een astroïderegen is vernield, raakt de jonge Willy gescheiden van zijn ouders en landt hij met zijn reddingscapsule op een onontdekte planeet. Met de hulp van robot Buck zal Willy in het wild moeten overleven tot een reddingsmissie hem vindt.

details

2AIMDb 6.510 90 minuten

kijk Willy op de Onbekende Planeet online

Pathe Thuis
Willy op de Onbekende Planeet poster van Willy op de Onbekende Planeet cast & crew

kijkwijzer Willy op de Onbekende Planeet

2A

IMDb Willy op de Onbekende Planeet

IMDb 6.510

cast & crew Willy op de Onbekende Planeet

regisseur

Eric Tosti

stemmen

Govert Deploige en Sem van der Horst

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Willy op de Onbekende Planeet

in première op

04-12-2019

genres

animatie, familiefilm en kinderfilm

jaar

2019

speelduur

90 minuten

Willy op de Onbekende Planeet draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Willy op de Onbekende Planeet.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Willy op de Onbekende Planeet. Hier zie je waar en wanneer Willy op de Onbekende Planeet in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Willy op de Onbekende Planeet uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Willy op de Onbekende Planeet wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Willy op de Onbekende Planeet draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Willy op de Onbekende Planeet wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Willy op de Onbekende Planeet draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Willy op de Onbekende Planeet staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Willy op de Onbekende Planeet wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Willy op de Onbekende Planeet!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Willy op de Onbekende Planeet, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Willy op de Onbekende Planeet kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Willy op de Onbekende Planeet verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Willy op de Onbekende Planeet. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Willy op de Onbekende Planeet wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Willy op de Onbekende Planeet en de regisseur van de film Willy op de Onbekende Planeet worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.